De Sporthallen Zuid in Amsterdam, gelegen vlakbij het Olympisch Stadion, zijn goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer (station Amsterdam Zuid is dichtbij) als per auto of op de fiets. Het adres is:  Burgerweeshuispad 74, 1076 EP Amsterdam oftewel linksaf bij de rotonde van het IJsbaanpad.

Klik hier voor de link naar Google Maps. 

Auto

Vanuit westelijke richting op de Ring Amsterdam (A10) afslag Amstelveen (S108), onder aan afslag rechtsaf, bij eerste stoplichten rechtdoor, bij de tweede stoplichten linksaf het IJsbaanpad in.

Vanuit oostelijke richting op de Ring Amsterdam (A10) afslag Amstelveen (S108), onder aan de afslag bij eerste stoplichten rechtsaf, bij de tweede stoplichten linksaf het IJsbaanpad in.

Rotonde drie kwart nemen en voor u liggen de Sporthallen zuid met rechts en links parkeerplaatsen.

toegankelijkheid

Sporthallen Zuid is volledig toegankelijk voor minder validen. Het complex beschikt over een lift waarmee toegang wordt verkregen tot de bovengelegen tribune en tot andere publieke ruimtes. Er zijn aangepaste douches, kleedruimtes en toiletten voor de aangepaste sporter.

Links voor het complex liggen drie openbare parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Parkeren

Sporthallen Zuid biedt parkeergelegenheid voor ongeveer 75 auto’s. Mocht u met de auto komen, contacteer ons dan vooraf via nkir@nereus.nl. Betalen kan met pin bij de betaalautomaat in de hal.

Openbaar vervoer

Komt u met openbaar vervoer dan kunt u vanaf het Centraal Station tram 24 nemen of de bussen 18 en 21. Metrostation Amstelveense weg is op 5 minuten loopafstand. Station Amsterdam Zuid is ongeveer op 25 minuten loopafstand.

nl_NLNL