WAT HEB IK NODIG?

Waar moet ik aan denken als ik wil starten?

Inschrijven

Belangrijke informatie voor deelname aan de NKIR 2020  

Internationale deelnemers

Alle informatie voor internationals

Velden

Informatie over de uitgeschreven velden

Tijdschema

Bekijk hier het tijdschema voor de NKIR 2020

REGLEMENTEN

Informatie over het NK-reglement en het fairness protocol

Algemene Informatie

Elk jaar strijden tegen de tweeduizend deelnemers op de Concept2 ergometer in de Sporthallen Zuid. Dit jaar wordt in samenwerking met Toprow en Concept 2 een evenement neergezet waarbij u op eigen locatie kunt strijden op de ergometer, en daarmee geld ophaalt voor het goede doel. Het is een uniek evenement in Nederland en volgt het voorbeeld van de British Rowing Virtual Championships eerder dit jaar en de Head of the Charles op 17 oktober.

Live of submit
Wat betreft de velden wordt onderscheid gemaakt tussen live en submit. Als u zich inschrijft voor een submit veld roeit u tussen 5 en 11 december uw beste score en voert u deze bij het systeem van Time Team in. Schrijft u zich in voor een live veld, dan roeit u op 12 december 2020 virtueel tegen uw tegenstanders.

Reglementen en fairness
Deelnemers en coaches zijn verantwoordelijk voor het doornemen van de reglementen en fairness protocollen van dit evenement. Aangezien deelnemers op hun eigen locatie roeien zullen deze er iets anders uitzien dan normaal. Kijk voor informatie hierover op de pagina 
reglementen.

Donaties
Naast het inschrijfgeld is het natuurlijk ook mogelijk om een deelnemer te sponsoren en zo te doneren aan World Child Cancer Nederland. Losse donaties niet gekoppeld aan een deelnemers zijn uiteraard ook welkom. De link hiervoor zullen wij spoedig bekend maken. Wij koppelen een wedstrijdelement aan het ophalen van geld. U kunt bij uw donatie namelijk aangeven wat uw naam is en bij welke vereniging of welk team u hoort. Uiteindelijk zullen wij bekend maken welke roeier, welk team en welke vereniging het meeste geld heeft opgehaald en hiervoor zullen prijzen uitgereikt worden. Verdere informatie hierover volgt!

NB: Zowel de commissie NK Indoorroeien als A.S.R. Nereus houdt geen geld over aan dit evenement. Beide partijen werken uitsluitend op vrijwillige basis.

AEGON NKIR 2020 COMPETITORS

nl_NLNL