De inschrijvingen openen op 1 november 2020 12:00 en sluiten 4 december 2020 12:00. Je kunt je inschrijven via  deze link. Dit geldt zowel voor deelnemers die zijn aangesloten bij een roeivereniging als deelnemers die niet zijn aangesloten bij een roeivereniging (dus ook voor internationale deelnemers).

Kosten
De inschrijfkosten voor de live en de submit velden zijn gelijk. De kosten voor deelnemers aangesloten bij een roeivereniging verschillen wel van die voor deelnemers die niet zijn aangesloten bij een nederlandse roeivereniging. De kosten voor deelnemers die niet zijn aangesloten bij een nederlandse roeivereniging of internationale deelnemers zijn €10,- hoger. Met dit bedrag wordt een ‘e-licentie’ gekocht. Deze licentie geeft het recht om te starten op een onder auspiciën van de KNRB georganiseerde ergometer wedstrijd. Met de aankoop van deze licentie ga je akkoord met de licentievoorwaarden. Voor meer informatie hierover zie deze pagina. Wat exact de kosten zijn vindt u hieronder in de tabel.

Er wordt echter een onderscheid gemaakt in welk percentage van het inschrijfgeld aan het goede doel wordt gedoneerd. Van de live velden wordt 25% van het inschrijfgeld gedoneerd, bij de submit velden is dit 75%. Dit percentage is verschillend omdat wij voor het mogelijk maken van de live en submit velden technologie gebruiken van Time Team en Concept 2. Hier zitten productiekosten aan verbonden en deze zijn hoger voor de live velden dan voor de submit velden. Als wij heel veel inschrijvingen hebben zullen we nog een groter percentage van het inschrijfgeld doneren aan World Child Cancer Nederland. Graag moedigen wij u aan om uzelf in te schrijven en al uw familie en vrienden van dit evenement op de hoogte te stellen. Zo hebben we veel deelnemers, een spectaculair evenement en halen we veel geld op!

Translate »