Welkom!

Hi! Leuk dat je van plan bent de NKIR te bezoeken. Als het eerste grote ergometer evenement ter wereld is het Nederlands Kampioenschap Indoorroeien (NKIR) een begrip in de Nederlandse en internationale roeigemeenschap. Tegenwoordig strijden bijna 2000 roeiers in de grootste sportaccommodatie van Amsterdam, de Sporthallen Zuid, om de Nederlandse titel. Elk jaar bewijst de NKIR een uniek en spectaculair evenement te zijn, ben jij er dit jaar (weer) bij?

Naast een spectaculair fysiek evenement, zijn we elk jaar ook online te volgen. Dit jaar zal het evenement enkel online te volgen zijn. Via de livestream kun je als virtuele bezoeker de deelnemers van dit jaar op hun eigen vereniging of in hun eigen woonkamer zien zwoegen!

Steun samen met onze deelnemers World Child Cancer Nederland!

Wist jij dat er jaarlijks meer dan 300.000 kinderen wereldwijd worden gediagnosticeerd met kanker? Bij de juiste zorg is de kans op overleven hier 75%. Maar wat nou als de juiste zorg niet geboden kan worden? In landen waar dit het geval is, ligt dit percentage helaas een stuk lager. Dit kan zo laag als 10% zijn. Daarnaast sterven veel kinderen zonder pijnbestrijding. Samen met jou, Concept 2,TopRow en de KNRB organiseren wij het Aegon NK Indoorroeien om via dit liefdadigheidsevenement geld in te zamelen voor World Child Cancer om dit percentage de verbeteren.

Livestream

Bekijk hier de livestream van 2019

Leer meer over de NKIR

Kom meer te weten over hoe de NKIR tot stand is gekomen.

Routebeschrijving

Alles wat je moet weten over hoe je op locatie komt!

nl_NLNL