Participants

Find all information for participants.

Livestream

What is the best way to follow this year's NKIR?

About us

The NKIR is a well-known concept in the rowing community. 

Beste NKIR deelnemer, coach of bezoeker van NKIR 2021

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat ook met de huidige maatregelen de NKIR 2021 doorgaat in de Sporthallen Zuid op 11 december. Om zeker te weten dat wij iedereen kunnen laten starten volgens de maatregelen, vervroegen wij de sluiting van de inschrijvingen naar vrijdag 3 december om 12:00. Op die manier hebben wij een goed beeld van het totaal aantal deelnemers en de bijbehorende maatregelen die we moeten nemen. Wij zullen de wedstrijdcommissarissen hier ook nog een mail over sturen, maar wees bedacht op deze verandering. Wijzigingen blijven mogelijk tot 8 december 12:00.

QR code & extra maatregelen

Zoals eerder gecommuniceerd zullen wij u bij binnenkomst vragen om een geldige QR code te tonen aan onze vrijwilligers. Deze kunt u verkrijgen door middel van een negatieve test, een vaccinatie of een herstelbewijs. Verder is, buiten de wedstrijd en het warmroeien, het verplichto m 1,5m afstand te houden en een mondkapje te dragen.

Doorstroom

Wij maken de NKIR 2021 een doorstroom locatie. Dat zal in feite niet wezenlijk anders zijn dan normaal, alleen wordt de te doorlopen volgorde vanaf aankomst bij de Sporthallen wat strikter gehandhaafd. Bij aankomst kunt u rechtsaf richting de inroeihal (maximaal 30 minuten voor aanvang van uw race). Vijf minuten voor de start van uw race kunt u naar de wedstrijdhal doorlopen. Na het roeien van uw race zult de sporthal verlaten via een andere gang dan waar u door gekomen bent richting de uitgang van de Sporthallen Zuid. Er is geen mogelijkheid tot uitroeien of -bewegen in de Sporthallen Zuid. U kunt gebruik maken van de kleedkamers in de gang naar de inroeihal voor het inroeien en in de gang aan de kant van de wedstrijdhal na uw race.

Publiek

Conform de huidige maatregelen bij amateursport is er geen publiek toegestaan bij de NKIR 2021. Per roeier/ploeg mag er één coach aanwezig zijn. De coachkaarten en startkaarten zullen bij de ingang uitgedeeld worden.

Terugtrekkingen

Let op, wanneer een roeier/ploeg is ingeschreven op het moment van sluiten van de inschrijvingen is deze roeier/ploeg inschrijfgeld verschuldigd. Wanneer de roeier/ploeg zich terugtrekt na sluiting van wijzigingen, is de roeier/ploeg een boete verschuldigd van eenmaal het inschrijfgeld, naast het inschrijfgeld. Indien de roeier/ploeg niet verschijnt aan de start zonder afmelding, is de roeier/ploeg een boete verschuldigd van tweemaal het inschrijfgeld, naast het inschrijfgeld.

Timetable

Vanwege de beperking dat er alleen van 05:00-17:00 gesport mag worden zullen wij vroeg (omstreeks 08:00) starten met de eerste races. De laatste race zal uiterlijk om 16:45 starten.

Livestream

Aangezien er geen publiek aanwezig is, is het des te belangrijker dat wij de races live in beeld brengen. Zoals u van ons gewend bent zullen de races de hele dag live te volgen zijn op ons YouTube kanaal

Wij hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben, wij rekenen op jullie begrip en hebben zin om u in de Sporthallen Zuid te ontvangen op 11 december.

With heartfelt regard on behald of the NKIR 2021 comittee
Julien Ruhl, president committee NKIR

Velden NKIR 2021

Freshman events

Freshman Men's 8 

Freshman Women's 8

Freshman Lightweight Men's 8

Freshman Lightweight Women's 4

Freshman Men's 4

Freshman Women's 4

Freshman Lightweight Men's 4

Club events

Men's Club 8

Women's Club 8

Open events

Open-4 (500m)

Open individual (500m)

Elite events

Elite Men

Elite Women

Elite Lightweight Men

Elite Lightweight Women

Advanced events

Advanced Men

Advanced Women

Advanced Lightweight Men

Advanced Lightweight Women

U23 events

U23 Men

U23 Women

U23 Lightweight Men

U23 Lightweight Women

Junior events

Boys 18

Girls 18

Boys 16

Girls 16

Jongens 14

Meisjes 14

Veteran events

Veteran Men

Veteran Women

Veteran Lightweight Men

Veteran Lightweight Women

Para events

PR 1

PR 2

PR 3

*Schematische weergave van de velden. Zonder overige vermelding bedraagt de afstand 2000m.

NKIR 2019

An impression of the previous event  

Photo's by Ellen de Monchy

en_USEN