Nieuwe velden in 2019!

Of je nu roeier of geen roeier bent; dit jaar kun je deel nemen aan de ‘Indoorroei Challenge 2019’ van de KNRB. Je wordt gedurende zeven weken klaargestoomd om het beste uit jezelf te halen tijdens het Aegon NK Indoorroeien 2019!

1000 meter challenge individueel
Zit je regelmatig op een ergometer in de sportschool en wil je weten hoe je ervoor staat? Wil je gericht trainen voor deelname, dan is dit de challenge voor jou! Je ontvangt zeven weken lang een nieuwsbrief met een trainingsschema, informatie over hoe je moet roeien en motiverende tips van Nederlandse toproeiers. Met de nieuwsbrief word je klaar gestoomd om op 7 december zo hard mogelijk 1000 meter te roeien.

1000 meter challenge voor vriendengroepen

Zin om je vrienden uit te dagen? Of ben je roeier en wil jij je vrienden laten ervaren, hoe tof jouw sport is? Dit is je kans, in een team van vier, ga je trainen voor de 4000 meter challenge. Ook hier ontvang je zeven weken lang een nieuwsbrief met trainingsschema, techniek informatie en tips. Samen train je voor de NKIR op zaterdag 7 december. Gezamenlijk leggen jullie 4000 meter af door tegelijkertijd 1000 meter te roeien. De winnaar is het team met de snelste tijd over 4000 meter.

2000 meter challenge voor estafette teams
Welk team kroont zich tot Amsterdams kampioen estafette roeien? In deze challenge nemen verschillende teams het tegen elkaar op! In een team van vier wordt zo snel mogelijk 2000 meter afgelegd. Iedere deelnemer roeit 500 meter om zo snel mogelijk terug te rennen en de volgende aan te tikken, die dan naar de ergometer rent voor zijn of haar 500 meter. De winnaar is het team die het snelst de 2000 meter heeft volbracht. Ook deze teams worden zeven weken lang voorzien van een nieuwsbrief met technische informatie en tips.

Inschrijven voor één van deze challenges kan via dit formulier. Met je aanmelding ontvang je een wekelijkse nieuwsbrief en sta je direct ingeschreven voor de NKIR op 7 december. Wil je meer informatie over indoorroeien kijk dan op de website van de KNRB.

Artikel: Roeien.nl

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *