inschrijven

Kan ik mij inschrijven?

De inschrijvingen zijn geopend! Of u nu een geoefende roeier bent, of pas begonnen met trainen op de Indoor Rower: iedereen kan deelnemen aan het Aegon NK Indoorroeien 2019. Voor meer informatie over de verschillende categorieën kijkt u onder velden.

 

LET OP Inschrijvingen sluiten op 29 november 2019 om 21:00. Wijzigingen kunnen door worden gegeven tot 4 december 2019 12:00.

KNRB-leden 
Roeiverenigingen geven hun inschrijvingen door via de K.N.R.B.-inschrijfsite. Leden van roeiverenigingen geven zich op via hun wedstrijdcommissaris. Eventueel kunnen zij gebruik maken van het inschrijfformulier.

 

Inschrijfgeld voor de roeiers dient te worden overgemaakt op het rekeningnummer van het NK Indoorroeien:

NL76ABNA0487029305
t.n.v. A.S.R. Nereus
Amsterdam
o.v.v. ‘NKIR’ én inschrijvende vereniging of persoon.

NB: Uiterste betaaldatum is 5 december 2019.

Niet-KNRB-leden

Geen lid van de KNRB, maar wel een ervaren indoorroeier? Ook dit jaar kan je je gewoon inschrijven voor een individuele 2000m! Zo kan je bijvoorbeeld meedoen aan het Gevorderdeveld of een van de Veteranenvelden.

Het inschrijven gaat dit jaar wat anders. Inschrijven kan via deze link. Je komt dan op de pagina terecht waar je je ook kan aanmelden voor de Indoorroei Challenge (meer informatie over de Indoorroei Challenge vind je hier). Vink aan dat je je in wilt schrijven voor de 2km individueel. Op het e-mailadres dat je opgeeft bij het inschrijven zul je op 29 november een mail ontvangen waarin we je vragen in welk veld je wilt starten.