Spelregels en prijzen fundraiser NKIR 2020

Dit jaar roeien wij voor World Child Cancer NL, hiervoor hebben wij een fundraiser opgezet die hier te vinden is. Wij hebben besloten om prijzen uit te reiken aan het individu, het team en de vereniging die het meeste geld weten op te halen binnen deze fundraiser. Hoe je deelneemt en wat de vereiste zijn om te winnen lees je hieronder.

Individu

Persoonlijke sponsorship met Flexpower!

Een tube per maand voor 6 maanden, een sportshirt naar keuze en kans op verlenging

Deze prijs gaat naar de persoon (die deelnemer is van de NKIR) die op eigen titel het meeste geld ophaalt in de fundraiser.
Check het onderstaande filmpje om te kijken hoe je je kunt inschrijven!

Team

3 tray’s Gig hard seltzer
(= 72 blikjes)!

Check hun website voor meer informatie over hun producten!

Deze prijs gaat naar het team (waarvan tenminste één iemand deelnemer is van de NKIR) die het meeste geld ophaalt in de fundraiser.
Check het onderstaande filmpje om te kijken hoe je je kunt inschrijven!

Vereniging

Een gloednieuwe Concept 2 Model D Ergometer!

Check hun website voor meer informatie over hun producten!

Deze prijs gaat naar de vereniging (roeivereniging of andere sportvereniging) die het meeste geld ophaalt in de fundraiser. De teams of individuen die onder de vlag van die vereniging inschrijven (vermeld als team of individu duidelijk van welke vereniging je bent) vallen ook onder het opgehaalde bedrag van die vereniging.

De fundraiser sluit op 19 december 2020 om 23:59. De bekendmaking van de winnaars zal op 20 december 2020 verlopen via onze Facebook en Instagram pagina’s! Houd deze dus goed in de gaten. Tussentijdse updates van de stand van de fundraiser zullen hierop ook gedeeld worden.

nl_NLNL