Wat heb ik nodig?

Dit jaar gaat alles nu eenmaal anders, het belangrijkste aspect van de NKIR blijft onveranderd: strijden op de ergometer!

Een ergometer

Voor zowel de live als de submit velden is het belangrijk dat u beschikking heeft tot een Concept 2 ergometer. Voor de live velden moet dit een Model D zijn, maar voor de submit velden maakt het model hiervan niet uit. Om deel te nemen aan de live velden heeft u een PM5/PM4/PM3 monitor nodig waar de nieuwste firmware op is geïnstalleerd.

Internetverbinding

Om mee te kunnen starten in één van de live velden heeft u een goede internetverbinding en een computer of laptop nodig. Uw monitor (PM5/PM4/PM3) dient u met een USB-AB-kabel aan uw computer aan te sluiten. Start u op uw sportvereniging? Controleer dan of er internet kabels én een USB AB kabel beschikbaar zijn. Per computer kunnen er maximaal 8 ergometers aangesloten worden (de eerste monitor verbindt u met een USB AB-kabel en de overige zeven per LAN-kabel). Zorg ervoor dat uw internet connectie stabiel is. De beste manier om dit te doen is door uw computer ook met een LAN-kabel aan uw internetrouter aan te sluiten.

Bewijsvoering

Omdat niet bij iedereen op locatie gecontroleerd kan worden of alles eerlijk en via de reglementen van de KNRB gebeurt is het nodig dat deelnemers bewijs meesturen om hun resultaten te valideren. Wat u precies aan ons moet sturen zullen wij op een later moment meedelen. Tevens volgt er binnenkort een NK reglement voor de NK velden.

hart voor de sport

Het belangrijkste wat u nodig heeft is liefde voor roeien en/of sporten. Wij als NKIR commissie vinden het elk jaar geweldig om dit evenement voor jullie te organiseren omdat wij zien hoe veel jullie, net zoals wij, zo’n hart voor het roeien hebben. Dit jaar komt daar nog ons goede doel World Child Cancer Nederland bij. Zo kun je door het doen van je passie dit goede doel steunen.

Translate »