Doe mee aan onze fundraiser

Lees hier meer over hoe je als vereniging, individu als team mee kunt doen en geld op kunt halen voor World Child Cancer Nederland. 

Doneer nu


Je kunt samen met je vereniging, ploeg of als individu geld ophalen voor jullie race! Het is ook mogelijk om te doneren wanneer je niet start.

World Child cancer Nederland

Experts van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht delen hun kennis met collega’s in arme landen en doen gezamenlijk onderzoek.

Roei voor World Child Cancer Nederland

Voor de 31e editie van de NKIR roeien wij dit jaar voor World Child Cancer Nederland. Dit goede doel zet zich internationaal in voor kinderen met kanker. Jaarlijks worden wereldwijd meer dan 400.000 kinderen gediagnosticeerd met deze ziekte. In Nederland geneest 75% van de kinderen met kanker. In arme landen ligt dit percentage drastisch lager. Daar overleeft nog geen 10% van de patiënten deze ziekte.

Experts van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht delen hun kennis met collega’s in arme landen en doen gezamenlijk onderzoek. Van dat internationale onderzoek profiteren ook Nederlandse patiënten.

Als organisatie en als individuen willen wij ons inzetten om deze kinderen te helpen. Het gedoneerde geld zal door World Child Cancer Nederland worden gebruikt om kinderen over de hele wereld de best mogelijke behandeling te bieden. Een deel van het inschrijfgeld wordt gedoneerd, daarnaast starten wij ook een fundraiser. Zo kun jij samen met je vereniging, ploeg of als individu geld ophalen voor jullie race! Het is natuurlijk ook mogelijk om te doneren of geld in te zamelen via onze fundraiser wanneer je niet start.

Help jij ook mee?

NKIR rows for World Child Cancer Nederland!

nl_NLNL