De NKIR heeft dit jaar nieuwe velden!

Ben jij benieuwd naar meer info over hoe deze velden er komende editie uit zullen zien? Klik dan hieronder om het te weten te komen!

Stuurliedenveld

Dit jaar is het mogelijk voor stuurvrouwen en stuurmannen om mee te doen aan een veld met een afstand van 1000 meter. Bestaande stuurlieden die 2 of meer wedstrijden aantoonbaar hebben gestuurd zijn geschikt voor dit veld. Verder realiseren wij ons dat de NKIR voor veel eerstejaarsploegen een belangrijk selectiemoment is en dat de ploegen, waaronder de stuurlieden, nog niet vast hoeven te staan. Diegenen die meedoen aan de eerstejaars stuurselectie kunnen door hun vereniging aangedragen worden en zullen ook geschikt zijn om te starten in dit veld.

Inschrijven

Inschrijvingen voor dit veld verlopen via de commissie NKIR. U kunt hiervoor een formulier invullen.

Het formulier om u in te schrijven voor het stuurliedenveld vindt u hier.

Oude 8 veld

Bij deze editie van de NKIR zal er een veld georganiseerd worden waarin oudleden van (studenten)roeiverenigingen zich als een ploeg kunnen inschrijven die 4 of 8 mannen of vrouwen sterk is. Het bijzondere aan dit veld is dat de ergometers van de roeiers binnen één ploeg gekoppeld zullen worden, net zoals bij de eerstejaarsvelden gebeurt. Zo kun je dus met oude commissie- en bestuursleden het opnemen tegen oude (roei-)vijanden en liefdesinteressen. Wie wil dat nou niet?

Inschrijven

Inschrijvingen voor dit veld verlopen via de commissie NKIR. U kunt hiervoor een formulier invullen.


Het formulier om u in te schrijven in een ploeg van 8 vindt u
hier.

Het formulier om u in te schrijven in een ploeg van 4 vindt u hier.

nl_NLNL