Vandaag komen we met een nieuwe site en maken we definitief bekend dat de NKIR 2020 doorgaat. De NKIR 2020 zal in unieke vorm plaatsvinden. De drie belangrijkste dingen die u moet weten van de NKIR 2020 zijn:

De NKIR 2020 vindt online plaats, tussen 5 en 12 december 2020.

We halen met dit evenement geld op voor het goede doel, namelijk World Child Cancer NL. Kijk op de pagina World Child Cancer NL voor meer info.

Ons evenement wordt, zoals u van de NKIR gewend bent, spectaculair in beeld en geluid gebracht op een livestream op 12 december. Kijk op de pagina bezoekers voor meer informatie.

De afgelopen weken zijn we hard bezig geweest de logistiek en de vorm van dit evenement uit te werken. Op de site en onze social media kanalen vindt u nu al een hoop informatie over het hoe en wat. Er zijn ook een aantal dingen die we nog niet weten, die zullen we zo snel mogelijk communiceren op deze site en via onze social media kanalen.

Wat we nu wel weten:

U kunt strijden in live en submit velden. Kijk op de pagina deelnemers voor uitleg en voor welke velden je kunt starten.

De live velden zijn op 12 december 2020, tijdschema volgt nog. Kijk voor benodigdheden op de pagina deelnemers.

Er volgt binnenkort een link waarmee u geld op kunt halen voor het goede doel (World Child Cancer NL). Dit kan zowel individueel of in teamverband gedaan worden, voor hen die het meeste geld ophalen wordt een prijs uitgereikt (info hierover volgt).

We zijn natuurlijk een NK. Hoe organiseer je een eerlijk NK als iedereen op eigen locatie roeit? Dit zijn we nu aan het uitvinden samen met de KNRB en de kamprechters. Een uitgebreid NK reglement volgt voordat de inschrijvingen openen.

Tot in december (online)!

De commissie NK Indoorroeien

Comments are closed

en_USEN