Inschrijven

 

Inschrijvingsprocedure

Inschrijvingen sluiten op 1 december 2017 om 23:59.

Nederlandse roeiers:

Roeiverenigingen geven hun inschrijvingen door via de KNRB site. Leden van roeiverenigingen geven zich op via hun wedstrijdcommissaris.

Buitenlandse roeiers:

Voor buitenlandse roeiers die zijn aangesloten bij een roeivereniging geldt de volgende procedure. Je stuurt een mail naar nkir@nereus.nl met daarin de volgende gegevens:
– Naam vereniging
– Locatie (adres van je roeivereniging)
– Naam contactpersoon (persoon die door de vereniging is aangewezen om de inschrijvingen voor de gehele vereniging te verzorgen, let op: een vereniging kan maar 1 contactpersoon hebben!!)
– Email contactpersoon
– Aantal gewonnen klasserende wedstrijden (klasserende wedstrijd is wanneer het veld is uitgeschreven voor Senioren of voor Senioren B volgens artikel 13 lid 1 en wanneer de wedstrijd afstanden tussen 1500 meter en 2500 meter bedraagt)

– Heeft u ooit deelgenomen aan een FISA toernooi en heeft u daar een medaille gewonnen?

Vervolgens worden deze gegevens in behandeling genomen en ontvangt de contactpersoon een link waarmee hij via het inschrijfsysteem de deelnemers kan aanmelden.

In het overzicht van de uitgeschreven velden is te zien welke velden beschikbaar zijn voor Europese roeiers.

Open veld:

Roeiers die niet zijn aangesloten bij een roeivereniging kunnen zich inschrijven in het ‘open veld’. Dit geldt voor zowel Nederlandse als buitenlandse roeiers die niet zijn aangesloten bij een roeivereniging. In dit veld is plek voor 64 vrouwen en 64 mannen. Per veld zal er één winnaar zijn. De plekken worden vergeven op basis van inschrijf volgorde, dus schrijf je op tijd in via deze link. Denk er aan dat je ook het knrb wedstrijdcontract download, ondertekent en mailt naar nkir@nereus.nl! Let op: deelnemers aan het open veld betalen 7,50 euro per persoon bovenop de inschrijfkosten.

Na je inschrijving ontvang je van de organisatie een mail of je kunt deelnemen of dat het veld al vol is.

Betalen

Let op: indoorroeiers die geen lid zijn van een roeivereniging én roeiers uit het buitenland (niet Nederlands) betalen €7,50 extra bovenop de reguliere inschrijfkosten.
Inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op het rekeningnummer van het NK Indoorroeien:

NL76ABNA0487029305

t.n.v. A.S.R. Nereus
Amsterdam
o.v.v. ‘ERIC’ én inschrijvende vereniging of persoon.

NB: Uiterste betaaldatum is 8 december 2017.