Wie kan er meedoen?

Iedereen! Of je nu een keer per week thuis op de indoor rower zit, of vijf keer per week bij je eigen roeivereniging traint, het maakt niet uit! Het Aegon NK Indoorroeien is voor iedereen. Je kunt je inschrijven in je eigen sterkte klasse, waardoor je als beginner niet bang hoeft te zijn dat je ten onder gaat in het geweld van de toproeiers.

Wil je optimaal voor de dag komen, dan is het natuurlijk aan te raden om goed te trainen. Daarom zal binnenkort een trainingsschema op de website verschijnen, zodat iedereen zich optimaal kan voorbereiden.  Overigens zijn, naast individuele inschrijvingen, ook teaminschrijvingen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld samen met collega’s meedoen. Een mooiere manier van teambuilding en gezamenlijk werken aan fitheid is haast niet denkbaar.

Ook bij het schoolroeien kunnen teams gevormd worden. Op een ludieke manier (estafette) komen de leerlingen met het roeien in aanraking. Hoe leuk is het om als leraren ook een team te formeren en door je eigen leerlingen aangemoedigd te worden?!!

  • Hoe doe ik mee?

    Of u nu een geoefende roeier bent, of pas begonnen met trainen op de Indoor Rower: iedereen kan deelnemen aan het Aegon NK Indoorroeien 2018.
    lees meer
  • Hoe bereid ik me voor?

    Iedereen wil zich natuurlijk optimaal voorbereiden op 8 december en daarom hebben wij Olympisch roeikampioen Nico Rienks gevraagd hoe je dit het beste kunt doen.
    lees meer
   Kempen