Kan ik mij inschrijven?

De inschrijvingen voor 2018 zijn gesloten

Of u nu een geoefende roeier bent, of pas begonnen met trainen op de Indoor Rower: iedereen kan deelnemen aan het Aegon NK Indoorroeien 2018. Voor meer informatie over de verschillende categorieën kijkt u onder velden.

Roeiers 
Roeiverenigingen geven hun inschrijvingen door via de K.N.R.B.-inschrijfsite. Leden van roeiverenigingen geven zich op via hun wedstrijdcommissaris. Eventueel kunnen zij gebruik maken van het inschrijfformulier.

Niet-roeiers
Personen die geen lid zijn van een roeivereniging kunnen zich via (de inschrijvingen zijn gesloten) inschrijfformulier inschrijven. Let op: niet-roeiers betalen €7,50 per persoon bovenop de inschrijfkosten. Dit in verband met extra kosten die horen bij een tijdelijk lidmaatschap bij de Koninklijke Nederlandse Roeibond. Roeiers die niet zijn aangesloten bij een roeivereniging kunnen zich inschrijven in elk veld met uitzondering van de Elite en Senioren B velden (zie dopingreglement wedstrijdcontract). Dit geldt voor de Nederlandse roeiers die niet zijn aangesloten bij een roeivereniging. De inschrijvingen gaan open op 29 oktober 2018. Op dat moment zal via de website www.nkindoorroeien.nl een link beschikbaar zijn. Via deze link volgt het formulier wat ingevuld moet worden voor de inschrijving. Denk eraan dat je ook het knrb-wedstrijdcontract download, ondertekent en mailt naar nkir@nereus.nl

Inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op het rekeningnummer van het NK Indoorroeien:

NL76ABNA0487029305

t.n.v. A.S.R. Nereus
Amsterdam
o.v.v. ‘NKIR’ én inschrijvende vereniging of persoon.

NB: Uiterste betaaldatum is 8 december 2018.

  • Hoe bereid ik me voor?

    Iedereen wil zich natuurlijk optimaal voorbereiden op 8 december en daarom hebben wij Olympisch roeikampioen Nico Rienks gevraagd hoe je dit het beste kunt doen.
    lees meer
  • WIE KAN ER MEEDOEN?

    Iedereen! Of je nu een keer per week thuis op de indoor rower zit, of vijf keer per week bij je eigen roeivereniging traint, het maakt niet uit! Je kunt je inschrijven in je eigen sterkte klasse, waardoor je als beginner niet bang hoeft te zijn dat je ten onder gaat in het geweld van de toproeiers.
    lees meer
   Kempen