Kan ik mij inschrijven?

Of u nu een geoefende roeier bent, of pas begonnen met trainen op de Indoor Rower: iedereen kan deelnemen aan het Aegon NK Indoorroeien 2016. Voor meer informatie over de verschillende categorieën kijkt u onder velden.

Roeiers 
Roeiverenigingen geven hun inschrijvingen door via de K.N.R.B.-inschrijfsite. Leden van roeiverenigingen geven zich op via hun wedstrijdcommissaris. Eventueel kunnen zij gebruik maken van het inschrijfformulier.

Niet-roeiers
Personen die geen lid zijn van een roeivereniging kunnen zich via het inschrijfformulier inschrijven. Het ondertekenen van een TTSO is vanaf 2016 niet meer nodig. Deze deelnemers mogen niet in de NK-velden starten. Voor instellingen, zoals sportscholen en bedrijven, die veel ploegen willen inschrijven is hier een Excelbestand beschikbaar. Dit kunt u ingevuld weer terugsturen. Scholen kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op deze website of via het knrb inschrijfsysteem. Deelnemers die geen lid zijn van de KNRB betalen €7,50 per persoon extra bovenop de inschrijfkosten.

Inschrijfkosten

Individueel € 13,-
Eerstejaars 8      € 70,-
Club 4 € 44,-
Bedrijfs 4 € 60,-
School 4 € 30,-

Inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op het rekeningnummer van het NK Indoorroeien:

NL76ABNA0487029305
t.n.v. A.S.R. Nereus
Amsterdam
o.v.v. ‘NKIR’ én inschrijvende vereniging of persoon.

NB: Uiterste betaaldatum is 9 december 2016.

  • Hoe bereid ik me voor?

    Iedereen wil zich natuurlijk optimaal voorbereiden op 10 december en daarom hebben wij Olympisch roeikampioen Nico Rienks gevraagd hoe je dit het beste kunt doen.
    lees meer
  • WIE KAN ER MEEDOEN?

    Iedereen! Of je nu een keer per week thuis op de indoor rower zit, of vijf keer per week bij je eigen roeivereniging traint, het maakt niet uit! Je kunt je inschrijven in je eigen sterkte klasse, waardoor je als beginner niet bang hoeft te zijn dat je ten onder gaat in het geweld van de toproeiers.
    lees meer